URIMPIADES A L’ESTRAPERLO!

Per recordar el que havia de ser el trenta cinquè aniversari de l’Uri Sick, una colla d’amics, familiars i companys, van preparar un concert,  juntament amb la presentació d’un single,  que completava els diferents homenatges i recordatoris que durant aquests  mesos ja s’havien dut a terme. Però el que vam viure ahir va ser més que un concert, més que una festa i, sobretot, més que un comiat. Com va dir en Peláez, no era un homenatge a un músic, era un ritual on tothom hi vam participar com ho sabíem fer.

Cal destacar la organització, tan prèvia com durant el concert, que va ser excel·lent i eficient, i va permetre que la vetllada transcorregués àgil i dins els horaris previstos.

I, musicalment, la nit va ser simplement  rodona: una vintena de bandes van anar desfilant per l’escenari tocant temes propis o versions que agradaven a l’Uri o de grups en els que hi havia  participat. Els tres components dels SURFING SIRLES anaven apareixent quan se’ls requeria o a voluntat pròpia. Hi va haver moments musicals destacables, com els BRIGHTON 64, THE BITE, LES CRUET o BUDELLAM, que van sonar acollonants. També retorns que semblaven impossibles, com els AMUNIKE LEHENDAKARI, sense baixista i amb en Guillem a la veu. I d’altres, simplement màgics  com els SIRLES de nou damunt un escenari, amb en JOAN COLOMO a la guitarra, en un d’aquells moments que segurament  no es tornaran a repetir i que ens van fer adonar, en veu d’un emocionat Martí Sales, que allò era irreversible, que era de veritat, per sempre, que no acabava a aquella nit, que havia durat massa poc, que era la vida…

Em quedo amb el missatge dels AMUNIKE: l’Uri no ha marxat, segueix entre nosaltres, busqueu-lo!

URIMPIADES

8/3/14, Estraperlo (Badalona)

Text: Núria Gual

Fotos: Willy

En col·laboració amb www.1234.cat

urimpiades

Comments are closed.