TORNA EL BARNA’N’ROLL I ET DONEM 5 MOTIUS PER NO PERDRE-T’HO!

barnanroll

Estiu, època de festivals a tots els pobles i de tots els estils. La d’enguany és la segona edició del BARNA’N’ROLL, després de l’èxit d’acollida de l’estiu passat on Bad Religion i The Toy Dolls van ser els reclams principals per omplir de punk-rock el Poble Espanyol (crònica de la 1a edició). De nou, als que estimeu els ritmes més accelerats, tenim la oportunitat d’una jornada apoteòsica. Segur que una mica calorosa, però apoteòsica. A més aquest anys no coincideix amb cap altre festival a la ciutat si és que sou d’aquells que us agrada tastar de tot arreu…

Així que marqueu en vermell la data del 22 de juliol al calendari, feu-vos amb l’entrada abans de que sigui massa tard i apunteu-vos a l’esdeveniment per no perdre’us cap novetat.

CONCERT DE REUNIÓ D’SKATALÀ

El mític grup barceloní i precursors de l’skà a casa nostra va fer el seu darrer concert ara fa set anys a la Sala Apolo de Barcelona. Després de la reedició en vinil del seu debut “Fent d’aquí” coincidint amb el 30è aniversari de la seva publicació, la banda es torna a ajuntar per el que serà una festa increïble.

GIRA DE REUNIÓ DE LA BANDA TRAPERA DEL RIO

El mateix escenari que els va veure néixer, serà l’encarregat d’acollir el retorn dels autors de l’himne ‘Ciutat Podrida’ 40 anys després. Morfi Grey i els seus, juntament amb Skatalà, posaran la nostàlgia a una actuació irrepetible. Punk-rock made in Korneyà

OH SI, BERRI TXARRAK

Dóna igual els cops que hagin trepitjat els escenaris catalans. Que un cartell d’un festival compti amb el nom de Berri Txarrak és motiu suficient per anar-hi de pet. Un dels millors directes europeus, es superen a cada nou treball. Cent vegades els vegis, cent en voldràs repetir!

ÚNIC FESTIVAL ESTIUENC DE LAGWAGON A EUROPA

A part de la presentació del seu darrer treball ‘Hang’, omplint la Sala Apolo de bat a bat, Lagwagon no són gaire fàcils de veure en directe. Per això la del Barna’n’Roll serà una ocasió especial, ja que serà la seva única actuació en un festival europeu de tot el 2017. Gas!!!

EL POBLE ESPANYOL

No se m’acut millor espai per a la celebració d’un festival a Barcelona. Cert que com a tot arreu, es preveu que el sol apreti fort, però gaudir d’un concert al Poble Espanyol li dóna mil voltes al Fòrum o qualsevol altra racó que se’t pugui passar pel cap a la capital catalana.

IMG_3727