L’HATORTXU, 4 DIES PER A LA SOLIDARITAT A EUSKAL HERRIA

BTX52014_copia

L’Hatortxu Rock celebra la seva 20a edició a la localitat de Lakuntza amb l’objectiu de superar les conseqüències del conflicte armat al País Basc i donar solució a totes les persones represaliades a kilòmetres i kilòmetres de casa seva. En aquesta 20a edició es compta amb 85 bandes i milers de persones per convertir l’esdeveniment amb quelcom irrepetible.

El cartell que han aconseguit reunir aquests quatre dies és bestial i on a més dels grups més potents d’Euskal Herria, hi tindrem presència dels Països Catalans amb Strombers, Green Valley, components d’Obrint Pas que s’uniran a Betagarri, Kop, Lágrimas de Sangre, Zoo i l’únic concert d’Inadaptats.

HTX20_EGUNKA

 

Entrades a la venda

Els abonaments per als quatre dies seran de 70 euros o 90 a guixeta. També hi ha entrades de dia que costaran 30 euros dijous i 35 divendres i dissabte o 40 i 45 respectivament si s’adquireixen a la guixeta. El diumenge no es cobrarà entrada.

Compra la teva entrada

6718taupada

Un gran repte com el proposat necessitarà el treball de tothom per tirar-lo endavant, pel que per als dies 27 al 30 de juliol, les dates del festival,  s’organitzaran torns de treball, per això s’ha posat en marxa  #6718taupada (6718 batecs). Aquests és nombre de torns de treball que es consideren necessaris per tirar endavant l’Hatortxu.

Apunta’t al torn