FOSCOR, RECOLLINT ELS FRUITS DESPRÉS DE PICAR PEDRA

IMG_4327

Després d’una gira de deu dates per Europa, els nostres FOSCOR presentaven a casa la seva darrera obra ‘Les Irreals Visions’ i ho feien, com tres anys enrere, amb els companys de DEJADEATH. Aquest nou treball aporta moltes novetats a la banda, ja que opten pel català com a llengua exclusiva, així com pren protagonisme la veu neta per sobre de tots els altres instruments. Sembla que amb ‘Les Irreals Visions’, FOSCOR troba el seu lloc dins de l’escena metàl·lica i acumula totes les virtuts per a la conquesta d’Europa.

La Nau del Poblenou va ser l’encarregada d’acollir un esdeveniment que iniciaren els barcelonins DEJADEATH que van satisfer a tots els presents (excepte als fotògrafs J) amb un so dur, contundent i molt directe. Van combinar temes del seu primer disc i van presentar alguns del seu nou llarga durada ‘Satan Is Losing Momentum’, més atmosfèric i melòdic però sense perdre força i contundència amb un so actual i potent, tot amanit amb imatges, vídeos i composicions visuals molt ben sincronitzades i adients.

IMG_4229

Totes les fotos aquí

Pel que fa a FOSCOR, la seva posada en escena té forces canvis respecte al seu darrer concert a la ciutat: Nou bateria, nou baixista i llibertat de moviments per en Fiar, que es pot encarregar en exclusivitat de la veu. El seu set list es va basar pràcticament en el nou treball, a excepció de ‘Graceful Pandora’.

Tema a tema van anar desgranant aquesta joia que és ‘Les Irreals Visions’, un disc ple de paratges melòdics, atmosfèrics, hipnòtics i sobre tot foscos. Els nous FOSCOR son més madurs, complets i complexos que els d’abans. El fet de jugar a casa també es va notar amb comentaris d’agraïments cap al públic o de l’actual situació que estem vivim al nostre país. FOSCOR han crescut, s’han fet grans i no dubto de que ens tenen preparades moltes sorpreses. Són bons, molt bons.

IMG_4359

Totes les fotos aquí

 FOSCOR + DEJADEATH
28 /10 / 2017 LA NAU, Barcelona
Text: Raül Alfaro / Willy
Fotos: Willy