ANTILLECTUAL, UN DIRECTE QUE NO ET POTS PERDRE

IMG_0920

Se m’havien escapat les darreres gires organitzades pels amics d’Outro Shows i no volia perdre’m el retorn d’Antillectual a la capital catalana. Als holandesos els vaig descobrir a la seva anterior visita quan presentaven ‘Perspectives & Objectives’ i el seu directe demolidor obligava a no faltar a la cita. Com és habitual a Barcelona, el concert coincidia amb altres propostes interessants com el concert de Cranc i Rude Pride a l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu.

IMG_0835

Pocs minuts després de les vuit del vespre, els barcelonins Coherence pujaven a l’escenari del Kasal de Joves de Roquetes per presentar els temes de la seva primera Demo. El quartet sona potent a estones i més tranquilet a d’altres. Les composicions enganxen i les lletres (en català) s’intuïen interessants. El temps dirà el recorregut d’aquesta nova banda, però per ara prometen.

Més recorregut tenen el Melting Fast, també de Barcelona, més accelerada és la seva proposta així com més enèrgics a sobre l’escenari. Alguna broma entre cançó i cançó va ajudar amenitzar el seu xou ple de castanyes a l’estil NOFX. Per acabar versions de Propagandhi i Belvedere si no recordo malament per engrescar a qui encara no havia mogut el cul.

IMG_0901

Sobre les deu del vespre i amb l’ambient força escalfat, tot i l’aire condicionat, el trio holandès pujava a defensar ‘Engage’, treball publicat el passat 2016 i vuitè de la seva trajectòria discogràfica. Antillectual et poden agradar més o menys si els escoltes a casa o a l’mp3, però el que és ben clar és que en directe són una passada. Molt recomenables per contundents i trepidants, sobretot per part d’en Toon, el baixista i darrer a incorporar-se al grup, que no va parar de demostrar l’actitud que s’ha de tenir sobre l’escenari. En Willem, a part de cantar i tocar la guitarra, hi posa el discurs combatent entre cançó i cançó, mentre que la bateria hi posa la velocitat. Una combinació en format trio que fa les delícies de qualsevol amant del hardcore.

IMG_0966

Totes les fotos aquí

ANTILLECTUAL + MELTING FAST + COHERENCE
10/6/17, Kasal de Joves de Roquetes
Organtiza: Outro Shows
Text i Foto: Willy

Comments are closed.